Det ulmende oprør - An Ember in the Ashes

“En vaskeægte pageturner. Bogen er simpelthen ikke til at lægge fra sig.”
– Huffington Post

“Lige så vanedannende som Hunger Games og lige så brutal som Game of Thrones.”
– Public Radio International


Laia er slave. Elias er soldat. Ingen af dem er frie.

Under imperiets herredømme straffes al modstand med døden. Da Laias bror arresteres, ser hun sig tvunget til at opsøge modstandsbevægelsen. For at redde ham går hun med til at spionere i det farligste sted i riget: militærakademiet. Her lever Elias, skolens dygtigste aspirant. Men i sit indre drømmer han kun om at undslippe den undertrykkelse, han hele sit liv er blevet trænet i at udøve.

Laia og Elias finder hurtigt ud af, at deres skæbner er forbundne, og at deres fælles valg har vidtrækkende konsekvenser. For nye vinde blæser over imperiet – vinde, der kan lægge konger i graven og gøre soldater til kejsere.

"Det ulmende oprør" er første bog i serien.

***

"Jeg var solgt til stanglakrids. Den bog er så forbandet god! Historien flettes sammen med universet, og jeg blev vildt opslugt. Jeg tænkte på bogen når jeg ikke læste, og hver dag glædede jeg mig til at komme hjem og læse lidt mere. Jeg elskede plottet og den måde, historien udvikler sig på."
Susbogblog.wordpress.com

"Jeg var grebet fra første side og historien er medrivende, forførende og umulig at lægge fra sig når først man er begyndt. Ligesom med "Pigen og Mørkningen" er universet virkelig godt bygget op... Vær beredt - den her historie vil sluge og forføre dig, så du sidder sukkende tilbage og ville ønske du havde ventet med at læse den, til de næste bind i serien også var udkommet!"
Minforestillingomparadis.blogspot.dk

I samme serie:
Det ulmende oprør - An Ember in the Ashes
En flamme i natten (Det ulmende oprør 2)
Døden bag portene (Det ulmende oprør 3)
En himmel bag stormen (Det ulmende oprør 4)

ISBN: 9788771650211

Det ulmende oprør - An Ember in the Ashes

Download højopløselig forside

En bog af:
Sabaa Tahir

Oversat af:
Vibeke Nielsen

Roman
Indbundet • 24 X 15 cm
496 sider