Ilttyv 3: Gennem sløret

Et billede af Troy toner frem på infoskærmene. Synet sender is gennem mig. Han ser alt andet end rask ud. Han ryster over hele kroppen. Hans næse bløder, og han har fråde omkring munden og et vildt blik i øjnene. ”Hvad har de gjort ved ham?” hvisker jeg.

Landet har været i oprør, lige siden Troy kravlede op gennem sløret. Shay planlægger en revolution sammen med Marton. De vil fortælle alle, at der ikke er stråling under sløret. Imens holdes Troy fanget af Rådet, der vil gøre alt for at forhindre, at sandheden kommer frem.

Gennem sløret er tredje bog i serien ILTTYV.

Se en trailer for bogen her:
"Den her serie er virkelig god! Så er det sagt. Det er en velskrevet og spændende historie, og som læser, havde jeg svært ved at lægge den fra mig igen. "Ilttyv" er helt sin egen og den fortjener al den ros den kan få! Det er endnu et mesterstykke indenfor dansk fantasy/dystopi."
Forestillingomparadis.blogspot.dk

"Det er den store finale, der er så meget på spil, og det er virkelig nu det gælder – og det påvirker alle på forskellige måder. Den er barsk, brutal, og virkelig, virkelig spændende. Slutningen er god, den passer perfekt til historien, og det der sker med personerne var perfekt."
Susbogblog.wordpress.com

I samme serie:
Ilttyv 1: Over sløret
Ilttyv 2: Under sløret
Ilttyv 3: Gennem sløret
E-BOG - Ilttyv 1: Over sløret

ISBN: 9788771059380

Ilttyv 3: Gennem sløret

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Nicole Boyle Rødtnes

Roman
Indbundet • 21 X 14 cm
320 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 249,95 kr.