Eventyrbogen

NOMINERET TIL ORLAPRISEN 2016

Eventyrbogen indeholder 25 af de allerbedste, klassiske eventyr. Både meget kendte eventyr som Snehvide, Hans og Grete og De tre Bukke Bruse samt lidt mindre kendte som Prinsessen på glasbjerget, Drengen, der ville lære frygten at kende og Soria Moria slot.Alle eventyrene er genfortalt af Peter Madsen i deres fulde længde og nænsomt bearbejdet i en moderne sprogtone med afsæt i særligt Perraults, brødrene Grimms, Asbjørnsen og Moes samt Svend Grundtvigs udgaver af de elskede folkefortællinger.

Den 200 sider lange bog er gennemillustreret med 175 store farveillustrationer af forfatteren.

Peter Madsen er blandt meget andet kendt for tegneserierne Valhalla og Menneskesønnen samt den nyligt udgivne billedbogsserie Troldeliv."Mesterstykke. Eventyrbogen er en sjældent helstøbt udgivelse. Peter 'Valhalla’ Madsen giver alt, hvad han har i sig, af sprælske perspektiver, ømhed og dirrende spænding. Det er mesterligt (...) Der er kælet for tilhøreren-kiggeren-læseren med fint layout og et handy format (...) Hvis ikke Peter Madsen havde lavet så meget godt, og sikkert vil fortsætte med det, kunne man sige, at her var hans livs mesterstykke."
6 hjerter ud af 6, Politikken

”Ny dåbsgaveklassiker (…) Smukke, farvemættede illustrationer, der sætter stemningen for det eventyrlige univers fylder hvert opslag (…) Mens børnene har mulighed for at gå på opdagelse i det visuelle univers med mange gode detaljer, kan forældrene nyde, at de klassiske eventyr er fortalt i et højtlæsningsvenligt sprog.”
- 4 stjerner ud af 6, Nordjyske Stifttidende

”…med Eventyrbogen har vi et oplæsningsværk af stor kvalitet og med stor spændevidde.”
- 6 stjerner ud af 6, Ekstra Bladet

”Peter Madsen tegner i sin fantastiske stil fra Valhalla og Troldeliv. Når man læser højt, kan man tydeligt mærke, at han ved præcis, hvilken historie, han vil fortælle med sine tegninger. Eventyrbogen er en af den slags bøger, som du kan nyde igen og igen – også selvom du har hørt det hele før.”
- Faktisk (Weekendavisen)

”Hvis De ikke har nogen at læse den slags højt for, så tag og læs bogen for Deres egen skyld. Det er frydefuldt i al sin overleverede grumhed.”
- Weekendavisen

I samme serie:
Eventyrbogen
Eventyrbogen (luksusudgave i kassette)
Eventyrkalenderen 2016 - for hele familien
Eventyrkalenderen 2017 - for hele familien

ISBN: 9788771055450

Eventyrbogen

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Peter Madsen

Fra 4 år • Billedbog
Indbundet • 30 X 23 cm
208 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 249,95 kr.