Vandflammens saga 3: Mørke vande (paperback)

Serafina er nu ikke længere en fortabt og forvirret prinsesse, men i stedet den selvsikre leder af modstandsgruppen De Sorte Finner. Mens hun kæmper for at sabotere sin fjende og samle allierede til kampen, står hendes veninder over for deres egne udfordringer.

Ling er fanget i Rafe Mfemes gigantiske trawler, som fragter hende til et fængsel. Becca mødes med Astrid og finder ud af, hvorfor den ondalianske havfrue altid er så vred: Hun gemmer på en pinefuld hemmelighed. Ava kan ikke vende hjem, fordi dødsrytterne venter på hende der. Og det bliver mere og mere vanskeligt for Mahdi – Serafinas forlovede – at opretholde løgnen om, at han er forelsket i Lucia Volerno. Hvis Lucias forældre fatter mistanke til ham, vil hans liv og alle Serafinas håb for fremtiden blive slukket.

Politiske intriger, farlige forbindelser og hårrejsende spænding hvirvler som en malstrøm gennem denne næstsidste bog i Vandflammes saga.

Tredje bog i "Vandflammens Saga".

*************

"Fordobl farerne, de fængslende karakterer, kreativiteten og
kærligheden fra de to første bøger – så får du Mørke vande."
Amazon

"Denne serie er så god! Pigerne oplever så meget action, politik,
intriger, forræderi og endda romantik. Det bliver nok endnu
vildere i den sidste bog, og jeg kan ikke vente med at læse den!"
Eater of books

"Det er en forrygende velfortalt historie, der bliver mere og mere spændende og actionfyldt. Historien udvikler sig i alle retninger i et hæsblæsende tempo, og der bydes hele tiden på overraskelser og nye intriger. Beskrivelserne af de undersøiske landskaber og interiører er detaljerede og maleriske."
Lektør, Vera Hollerup

"Tænk Game of Thrones i den her forbindelse, alt hvad der sker hænger sammen. Det var virkelig en god 3’er i serien. Den føles på ingen måde som fyld, og historien udvikler sig hele tiden, og bogen er spændende fra start til slut."
Susbogblog.wordpress.com

I samme serie:
Vandflammens saga 1: Det blå dyb (paperback)
Vandflammens saga 2: Vilde bølger
Vandflammens saga 2: Vilde bølger (paperback)
Vandflammens saga 1: Det blå dyb
Vandflammens saga 3: Mørke vande (paperback)
Vandflammens saga 4: Havets magi

ISBN: 9788771059557

Vandflammens saga 3: Mørke vande (paperback)

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Jennifer Donnelly

Oversat af:
John Lysmand

Roman
Paperback • 24 X 15 cm
416 sider