E-BOG - Magisterium 2: Kobberhandsken

Callum Hunts tid på det magiske akademi Magisterium har allerede været fuld af farer, men det er intet mod, hvad der venter ham derhjemme. For da skoleåret er slut, og han tager hjem på sommerferie, finder han ud af, at hans egen far ikke blot mistænker ham for at være ondskaben selv – han planlægger at slå både ham og hans bedste ven, ulven Havoc, ihjel!

Tilbage på Magisterium er en magisk handske forsvundet på mystisk vis, og Callum og hans venner, Aaron og Tamara, står snart over for en farlig fjende …

Anden del af fembindsserien "Magisterium".

***

“Nervepirrende fortælling, der både er klassisk fantasy, men som alligevel konstant overrasker. Magisterium-skolen er lyslevende beskrevet, og en
række ildevarslende afsløringer vil få læserne til at længes efter næste bog. Fans af både Cassandra Clare og Holly Black vil elske dette nye eventyr.”
Publishers Weekly

"En ægte fantasy-fan er godt underholdt."
Lektør, Morten Halskov Jensen

Cassandra Clare er forfatteren bag #1 New York Times-bestsellerserien "Dødens instrumenter". Hun har solgt over 30 millioner bøger verden over og udkommer på 35 sprog.

Holly Black er forfatteren bag #1 New York Times-bestsellerserien "Spiderwick-fortællingerne" og en lang række andre populære romaner for børn og unge.

I samme serie:
Magisterium 1: Jernprøven
E-BOG - Magisterium 1: Jernprøven
Magisterium 2: Kobberhandsken
E-BOG - Magisterium 2: Kobberhandsken
Magisterium 3: Bronzenøglen
E-BOG - Magisterium 3: Bronzenøglen
Magisterium 4: Sølvmasken
E-BOG - Magisterium 4: Sølvmasken
Magisterium 5: Guldtårnet
E-BOG - Magisterium 5: Guldtårnet

ISBN: 9788771054323

E-BOG - Magisterium 2: Kobberhandsken

En bog af:
Cassandra Clare
Holly Black

Oversat af:
Mette Skot Perschke

E-bog
272 sider