Naturkrea er sjovt og nemt, og alle kan være med!

”Hvad skal vi lave i dag?” eller ”Skal vi ikke være kreative?” Den har du muligvis hørt før. Det er så hyggeligt at være kreative sammen – men hvor skal vi starte? Og har vi overhoved nogle ting i krea-skuffen, vi kan bruge?

Ergoterapeut, dagplejemor, naturelsker og DIY-mester, Maria Bøgh, har lavet den bog mange af os voksne mangler. En krea-bog med mere end 50 opskrifter, som alle tager udgangspunkt i lige præcis dén årstid, du befinder dig i, og med kreationer, som kun kræver materialer fra haven, stranden, skoven osv. Bogen kan altså bruges året rundt.

I behøver derfor ikke have skuffen fuld af materialer på forhånd, I skal blot tage hinanden i hånden og gå ud i naturen og samle ind. Derudover er der opskrifter, som kan laves med genbrugsmaterialer, de fleste af os har derhjemme, så som æggebakker og mælkekartoner.

Maria har sanselighed, nærvær, sjove og smukke kreationer samt naturen i fokus. Bogen skaber en unik forbindelse mellem barn og natur – og mellem barn og voksen.

Maria fortæller: ”Året rundt samler jeg naturelementer med børnene, som vi bruger kreativt inde eller ude. Der er meget læring at hente i naturen for både børn og voksne året rundt. Årstidernes skiften er for mig en sanselig rytme, og både børnene og jeg lærer nye ting – om blomstring og nedbrydelsesprocesser, om dyr og insekter, om vores kreative egenskaber og meget mere. Børnene kan godt lide det det sjove og sanselige og naturligvis legende i fx at forvandle en grankogle til en mus. Og når de synes, det er sjovt, ved jeg, at de både lærer og udvikler sig."

God fornøjelse med jeres natur-kreationer