Se bogtraileren her

Den episke afslutning er her endelig!

Vi er stolte af endelig at kunne præsentere niende og sidste bind i ”Amulet” – den spændende graphic novel-serie, der har taget hele verden med storm. Og vi kan bare sige, at ventetiden har været det hele værd! Det er intet mindre end en fantastisk afslutning på en episk rejse, der har varet mere end 15 år.

I bog ni, ”Bølgerytter”, finder vi endelig ud af, om Emily besidder styrken til at håndtere amuletten, der er ved at opsluge hende, og om Navin har det mod, der skal til for at befri Aledia fra mørkets herredømme. Og ligesom med de foregående otte bind bliver det IKKE som forventet ...

Læs interview med Kazu Kibuishi længere nede på siden.

Interview med Kazu Kibuishi

Hvis du skulle beskrive hele Amulet-serien med kun 3 ord:

Eventyr, action og familie.

Hvis du skulle beskrive ”Amulet 9 – Bølgerytter” med kun få ord, hvilke ville det så være?

”Episk” er det første ord der falder mig ind, fordi det er en fortsættelse af- og afslutningen på en saga. ”Afslørende”, fordi der er en masse spørgsmål, som læserne kommer til at få svar på, som spiller en stor rolle i bogen.

Hvem har du skrevet Amulet-serien til?

”Amulet” er i virkeligheden for alle. Jeg skriver ikke til enkelte personer, men for hele generationer, og der er noget, der kan fange alle. Hvis du er bedsteforælder, og gerne vil have en bog at dele med dine børnebørn, eller en bog du som forælder kan nyde sammen med dit barn, er det her bogen for dig.

Hvordan har det været at skulle afslutte en serie, som du har arbejdet på i så mange år?

Det føles lidt, som om den ikke helt bliver afsluttet, for Amulet-serien lever videre hos mig, efter at historien er skrevet og afsluttet. Så jeg har ikke været trist over at skrive serien færdig, men mere nysgerrig på, hvad det næste skridt bliver, både for historien og for mig selv.

Det går nok ikke op for mig, at serien er slut, før ”Amulet 9” udkommer, for det føles ikke, som om den er færdig, indtil jeg får de sidste input fra min sidste kreative samarbejdspartner. Og den partner er læseren. Det er læseren, der gør bogen færdig.