Eventyret om fjeren og rosen (med MP3-cd)

"De Sorte Fugle, dem har du talt om før. Hvad er det for nogle?” spurgte han og mærkede Eas krop sitre. Hun krøb tættere ind til ham, og han holdt fast om hende, mens hun hviskede: ”De Sorte Fugle er det værste, der findes! Det er sjælene af de mennesker, der er kommet i Dybets magt. De er usårlige,og de ødelægger alt, hvor de kommer frem. Det er mange, mange år siden, nogen har set dem i Fuglelandet, men det fortælles, at hvis man mister sin amulet, så kommer De Sorte Fugle med det samme og henter én."

EVENTYRET OM FJEREN OG ROSEN er den fantastiske fortælling om Kongen af Det Smukke Land, der forelsker sig i hejrepigen Ea, men som af lutter kærlighed kommer til at svigte hende. Derfor må Kongen alene påtage sig opgaven med at opfylde Spådommen og frelse både sit eget land og Fuglelandet.

Josefine Ottesens første store eventyrroman, som i 1987 fik Kulturministeriets Børnebogspris, genudgives nu i en særlig smuk udgave. Bogen er forsynet med forfatterens oprindelige slutning, som ikke kom med i første udgave af bogen.


CD MED OPLÆSNING AF EVENTYRET OM FJEREN OG ROSEN ER INDLAGT I BOGEN.

ISBN: 9788771653809

Eventyret om fjeren og rosen (med MP3-cd)

Download højopløselig forside

En bog af:
Josefine Ottesen

Roman
Indbundet • 24 X 15 cm
256 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 249,95 kr.