Lær dit barn lykken ved at læse - Håndbog for forældre

Drømmer du om, at dit barn bliver læsehest engang? Ville du ønske, at dine børn læste mere, end de gør? Synes du, mobiler og computere tager dit barns opmærksomhed? Denne håndbog for forældre kan hjælpe dig. For hvert alderstrin er der vejledning og forslag til, hvordan du kan gøre læsningen derhjemme til en positiv oplevelse, som endda kan bringe dit barn og dig tættere på hinanden.

• Vejledning for hvert alderstrin fra baby til ung
• Teknikker, der skaber tid til gode læsevaner i hverdagen
• Inspirationsliste med over 150 populære og velegnede bøger og forslag til, hvordan man kan læse dem

“Hvad man læser er ikke det vigtigste. Det er glæden ved læsningen og de gode vaner omkring det. Hvis dit barn bliver optaget af at læse og glad for det, er det en styrke i sig selv. Forskning viser, at det desuden kan øge selvværdet, styrke den sproglige udvikling og give bedre muligheder i livet,” siger bogens forfatter, forskeren Alison David.

Ud fra sit arbejde med børn, forældre, lærere og pædagoger har hun dyb indsigt i, hvad der kan styrke og svække børns læsning.

****

Eksperterne siger:

”Børn, der læser for deres egen fornøjelses skyld, er ikke alene bedre til deres
modersmål, de er også bedre til matematik. Børn, der læser for deres egen fornøjelses skyld, gør hurtigere fremskridt. Læsning for egen fornøjelses skyld skaber større ordforråd og gør barnet i stand til at forstå og indarbejde nye begreber.”
– Dr. Alice Sullivan, Institute of Education, University of London

"Bogen fungere fint som hånd- og opslagsbog. Sproget er let og flydende. Teksten brydes op med statistik og citater fra forskere, der arbejder med børns læsning. Bogens engelske forlæg er blevet bearbejdet så bogforslag og tips passer til danske forhold, hvilket fungere godt og er lige til at gå til."
Lektør, Helle Laursen

Forældrene siger:

"… en nøgtern og praktisk tilgang til, hvordan man håndterer, at børn tilbringer alt for meget tid foran computerskærme, iPads, mobiler og tv. Det er genialt
at adskille det at lære at læse (lektier) fra at læse for sin egen fornøjelses skyld. Denne håndbog burde være en del af enhver ’bogstartspakke’.”
– Richard D. Yates, forælder, Amazon.com

"Jeg blev mindet om, at jeg elsker at læse. Bogen giver masser af praktiske
forslag til, hvordan jeg kan give den følelse videre til min søn.”
– Nono, forælder, Amazon.com

ISBN: 9788771651300

Lær dit barn lykken ved at læse - Håndbog for forældre

Download smagsprøve
Download højopløselig forside

En bog af:
Alison David

Oversat af:
Randi Bjerre Høfring

Letlæst bog
Paperback • 20 X 13 cm
176 sider

Køb bogen via Bog.nu

Vejl. pris: 99,95 kr.